Focus Vastgoed: uw partner in vastgoed

Gericht op zoek naar uw droomhuis.

Sla navigatie over

Home Diensten Makelaardij

Makelaardij

Focus Makelaars is een jong en dynamisch kantoor, met als uitgangspunt een kwaliteitsvolle dienstverlening en doorgedreven competentie. Wij streven ernaar om, naast de rol van bemiddelaar, vooral te fungeren als uw persoonlijke adviseur in vastgoed. Centraal in onze visie is de klant, iemand met specifieke behoeften op het vlak van vastgoed. Focus Makelaars en deze klant vormen een team, met als doel een vlot verloop van de vastgoedtransactie. Van A tot Z begeleiden wij u bij de verkoop van uw eigendom, in samenwerking met de notaris van uw keuze.

Dankzij onze ervaring en de integratie van technologische evoluties en nieuwe media in onze werking realiseren wij een maximale zichtbaarheid van uw vastgoed. Constante bijscholing op diverse vlakken en werkingsprocedures volgens de normen van het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars staan garant voor een correcte en feilloze afhandeling van uw vastgoedtransactie.

Centraal in de benadering van de verkoop van uw vastgoed staat een correcte en gefundeerde waardebepaling van uw eigendom, welke een vlotte marktintroductie garandeert. Een volledig en accuraat verkoopsdossier staat borg voor degelijke informatie, een vlotte communicatie en transparantie. Tenslotte kan u rekenen op de onderhandelingsvaardigheid van uw vastgoedpartner om het verkoopsproces succesvol af te sluiten.

Uiteraard zijn wij graag bereid om onze methode in een persoonlijk gesprek toe te lichten, neem dus gerust en vrijblijvend contact op met ons.

Print Naar top