Focus Vastgoed: uw partner in vastgoed

Gericht op zoek naar uw droomhuis.

Sla navigatie over

Home Diensten Investeringsvastgoed

Investeringsvastgoed

Binnen het kader van de normale vastgoedactiviteiten ligt de nadruk hoofdzakelijk op bemiddeling bij investerings- en beleggingsvastgoed. De verkoop van projectgronden, opbrengsteigendommen of bouwprojecten vraagt een gespecialiseerde kennis van de vastgoedmarkt en een specifieke benadering. Gedurende de afgelopen jaren werd deze specifieke ervaring en kennis opgebouwd waardoor Focus garant staat voor een deskundige en zekere verkoop van uw investeringsvastgoed.

Cruciaal daarin is het netwerk van investeerders, beleggers en vastgoedontwikkelaars. Zo kan Focus voor elk idee, project of investeringsopportuniteit een geschikte koper vinden binnen haar netwerk van relaties en contacten. Afhankelijk van de situatie en de wensen van de eigenaar kan een specifieke verkoopsbenadering besproken worden, waarbij ofwel de nodige publiciteit en ruchtbaarheid kan gegeven worden, ofwel discretie de boventoon voert.

Ook in deze materie zal Focus in de eerste plaats als uw adviseur en raadgever optreden. Indien u zelf eigenaar bent van vastgoed dat in aanmerking komt voor een ontwikkeling of investering, staan wij u graag te woord om onze benadering toe te lichten.

Print Naar top